På våra användarträffar får du möjlighet att lära dig nya funktioner och effektivare arbetssätt i programmen, samt information om den senaste utvecklingen. Många goda tips förmedlas och nya värdefulla kontakter knyts. Användarträffarna vänder sig till dig som har arbetat i programmen en tid och har en viss kunskap om hur de fungerar.
 

Vårens tvådagars användarträff 

Vänder sig till dig som jobbar i HogiaLön Plus och Hogia Personal och vill få inspiration, ta del av nyheter och utbyta erfarenheter med andra användare. 

Tvådagars 27-28 april 2017 »

 

Tvådagars användarträff vård/omsorg/assistansbolag/skolor

En branschträff där du får ny kunskap, kan utbyta erfarenheter med kollegor i branschen och stärka dig i rollen som löneadministratör! Ta del av nyheter, tips och trix i HogiaLön Plus och Hogia Personal och mycket mer!

Läs mer »


 

Användarträff Semesterhantering HL Plus

Bättra på dina kunskaper om vad semesterlagen innebär och hur du arbetar med semesterhantering. Vad är viktigt att tänka på, vilka inställningar krävs och i vilken ordning bör du arbeta med semesterrutinerna? Träffen utföres i seminarieform.
Läs mer »

Kundreferenser

"Alla kurserna har varit mycket handfasta och konkreta och det märks att lärarna har stor praktisk erfarenhet av sina ämnen"
  referenskund Karin Gleerup

Karin Gleerup, Helsingborg