Löneadministration  

Grundkurs Löneadministration 

Att känna till de löneadministrativa grunderna samt aktuella lagar, regler och avtal är ett måste för att kunna sköta lönehanteringen på rätt sätt. Denna teoretiska utbildning ger dig en god överblick över vad som styr lönearbetet.

Läs mer »

 

 

Löneadministration påbyggnad 

Passar dig som har arbetat en längre tid med lön och vill lära dig mer om traktamente, slutlöner, förmåner och mycket annat.

Läs mer »

 

 

Sjuklönelagen i praktiken – nyhet!

Sjuklönelagen i praktiken innefattar allt du behöver veta om och när anställda blir sjuka. Efter en teoretisk genomgång ligger fokus på praktisk tillämpning genom övningar på verklighetstrogna case.

Läs mer »

 

 

Arbetsrätt för lönespecialister 

Allt går inte alltid som man tänkt sig, varken för arbetsgivare eller arbetstagare. Detta är en seminariekurs som diskuterar arbetsrättsliga frågor och vad du som lönespecialist har för ansvar.

Läs mer »


Distansutbildning i löneberäkning  

Distansutbildning i löneberäkning

På vår distansutbildning i löneberäkning får du kunskap om hur man räknar lön. Här gör du lön för ett helt år med allt vad det innebär. Du genomför utbildningen när du har tid. 

Läs mer »


 

Kvittningslagen och lönejusteringar 

På denna e-utbildning går vi igenom olika typer av kvittning och du lär dig justera felaktiga löner så att samtliga löneunderlag blir korrekta. 

Läs mer »


 

Förmåner och löneväxling 

I denna e-utbildning tittar vi närmare på hur du som arbetsgivare kan tänka och agera för att tillämpa förmåner och löneväxling på ett sätt som ger både dig och dina anställda mervärde i slutändan.

Läs mer »